APPARATUUR

De juiste apparatuur is een uitermate belangrijk aspect bij architectuur- en interieur fotografie. Natuurlijke belichting is meestal de enige juiste techniek voor architecturale fotografie.

apparatuur

Nikon D850 full-frame DSLR (45mp)

apparatuur

Studio continue strobes

apparatuur

Nikon Ultra-Wide Zoom 14-24mm F2.8

Alle foto's worden opgenomen op statief. Bij kritische opdrachten wordt 'tethered' opgenomen, waarbij het resultaat dadelijk op een 5K scherm kan worden geanalyseerd. Tilt-shift lenzen worden ingezet wanneer een grote scherptediepte belangrijk is. Beeldvervorming is dankzij deze lenzen ook geen issue meer.

apparatuur

Sigma Art 20mm 1.4

apparatuur

Nikon Tele Zoom 24-70mm F2.8

apparatuur

Nikon 19mm F4 Tilt-shift

Elke compositie zijn eigen lens: van ultra-wide tot tele-zoom. Ik neem nooit compromissen in techniek. Ultra-wide lenzen hanteer ik minder wanneer de opdracht architecturaal is. Beeldvervorming is hier een belangrijk issue. Immo-kantoren hebben daartegenover graag een zo breed mogelijk gezichtsveld. Enkel het juiste materiaal leidt tot de juiste foto!

apparatuur

Hasselblad X1D II Midframe DSLR (50mp)

apparatuur

Profoto D2 & B1x continu strobes 500W

apparatuur

Softboxes en paraplu's

Wanneer prints van meer dan 2m nodig zijn als output, hanteer ik een Hasselblad X1D II middenformaat camera. Indien ook de ruimte te donker is voor scherpe ruisvrije foto's wordt er gebruik gemaakt van professionele studio strobes en softboxes met natuurlijk daglicht instellingen. Belichtingscorrectie gebeurt steeds met een digitale lichtmeter voor het meest optimale resultaat.

DIRECT PRIJSOFFERTE.

Alle * velden invullen aub voor een correcte verzending

Antwoord

zelfde werkdag

Competitieve prijs

Vaste prijs per kamer/gebouw

Uitvoering binnen de 7 werkdagen na contract

Oplevering binnen de 7 dagen na opnames